best western residence cour st georges_3

Best Western Residence Cour St Georges

Het Best Western Residence Cour St Georges hotel was ooit de thuisbasis van het kruisboogschuttersgilde, nu is het een ideaal hotel voor een romantisch weekendje Gent.

BOEK NU

Overnachten in een hotel met een rijke geschiedenis?

Dit hotel is gevestigd in een 18de-eeuws gebouw in het historische centrum van Gent, vlakbij  de Sint-Baafskathedraal, het Belfort en de Sint-Niklaaskerk. Het hotel is in 2005 helemaal gerenoveerd naar moderne maatstaven, maar met behoud van de oude sfeer. Vroeger was dit hotel het onderkomen voor het kruisboogschuttersgilde, en in de achttiende eeuw was het de zetel van de Staten-Generaal. Het hotel is een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

De kamers

Het hotel heeft 30 kamers, verdeeld over drie verdiepingen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met warme kleuren en bevatten nog originele details uit de 18e eeuw, die een mooie klassieke touch geven, zoals de houten balken. De kamers beschikken verder over een telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, föhn, minibar, bureau en badkamer met douche en/of bad en toilet en gratis Wifi.

Ontbijtbuffet

U kunt de ochtend goed starten door te genieten van het ontbijtbuffet in het hotel. Het ontbijt wordt geserveerd in een zaal waar u kunt genieten van authentieke wandtapijten. Het hotel heeft zelf geen restaurant, maar in de buurt van het hotel zijn veel gezellige cafés en restaurants te vinden.

Met eigen auto?

Wanneer u met uw eigen auto naar Gent komt, kunt u uw bolide parkeren in de parkeergarage aan de overkant van het hotel voor 13 euro per nacht.

Ga dat prachtige Gent ontdekken

U gaat dus heerlijk even weg Gent? Een zeer goed idee want het is een van de mooiste steden in België en geeft u tal van fantastische kerken, architectuur en vele andere mooie bezienswaardigheden. Een nachtje overnachten in het romantische Gent is een bijzondere ervaring. Helemaal als u een kamer boekt in dit bijzondere hotel.

best-western-residence-cour-st-georges_3.jpg best-western-residence-cour-st-georges_14.jpg best-western-residence-cour-st-georges_17.jpg best-western-residence-cour-st-georges_41.jpg best-western-residence-cour-st-georges_1.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Gent en de locatie van dit hotel

Dit hotel ligt middenin het historische centrum van Gent, tegenover het stadhuis en het St. Jorishof. Het treinstation ligt op 3 km afstand van het hotel.

Adresgegevens

Hoogpoort 75-77
9000 Gent
België

Top 3 hotels in Gent

Op de hoogte blijven van de beste Gent aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: